Eurobasket

Λάκοβιτς: «Σημαντική η απουσία Αντετοκούνμπο, αλλά αξίζει σεβασμό η Ελλάδα»

Ο Γιάκα Λάκοβιτς δεν υποτιμά καθόλου την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά τονίζει πως η Σλοβενία οφείλει να προσέξει πολύ την Ελλάδα.

Σεβασμό και προσοχή στην Ελλάδα από τη Σλοβενία απαιτεί ο Γιάκα Λάκοβιτς. Ο βοηθός του Ιγκόρ Κοκόσκοφ και άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού ανέλυσε στους συμπατριώτες του το αγωνιστικό προφίλ της Εθνικής.

Αποστολή στο Ελσίνκι, Χρήστος Ρομπόλης

«Από το πρώτο ματς με την Ισλανδία δεν μπορούσαμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Πάντως είναι μια τυπική ελληνική ομάδα, που προσπαθεί να παίξει καλή άμυνα κα παίζει με υπομονή στην επίθεση, όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια. Έχουν πολλά όπλα, με τον Μπουρούση και τον Πρίντεζη κυρίαρχες μορφές κοντά στο καλάθι, ενώ διαθέτουν και εξαιρετικούς οργανωτές, όπως ο Καλάθης, ο Μάντζαρης και ο Σλούκας. Ο Παππάς είναι καλός σκόρερ και ο Παπανικολάου από τους παίκτες που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις. Γενικά είναι μια πολύ καλή ομάδα, που αξίζει το σεβασμό μας. Σίγουρα η απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι σημαντική, γιατί όλη η ομάδα είχε προσαρμοστεί να παίζει με εκείνον, αλλά δεν έχει νόημα να το αναλύουμε αυτό πλέον. Δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας, αλλά θα πρέπει να τον αξιοποιήσουμε και αν έχουμε αρκετή ενέργεια, θα είμαστε έτοιμοι», ανέφερε ο Γιάκα Λάκοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x